2015. január 27., kedd

CalciTrio kapszula - a csontok védelmében! - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

CalciTrio kapszula 60 db
A CalciTrio 3 az 1-ben filmtabletta a legújabb kutatások eredményei alapján összeállított kombináció.
A CalciTrio a csontok számára 3 rendkívül fontos tápanyagot tartalmaz:
Kalciumot – szükséges a normál csontozat fenntartásához
D3-vitamint – segíti a kalcium felszívódását
K2-vitamint – szükséges a csontképző folyamatokhoz
Miért van szükségünk K2-vitaminra?
• A legújabb vizsgálatok szerint a K2-vitamin a csontképző folyamatok egyik legfontosabb szereplője.
• Bár 80 éve ismerik, eddig méltatlanul háttérbe szorult.
• Étrendünk K2-vitaminban szegény, ezért fontos gondoskodni pótlásáról.
 
A K-vitaminok felfedezése 
A K-vitaminokat 1929-ben fedezte fel egy Henrik Dam nevű dán tudós. Felfedezéséért 1943-ban Nobel díjat kapott. • A 2000-es évek elejéig a figyelem főként a K1-vitaminra irányult, annak véralvadást segítő hatása miatt. Csak újabban került a figyelem középpontjába a K-vitamin család másik tagja, a K2-vitamin, amely elsősorban a csontképző folyamatokban játszik kiemelt szerepet.
A K2-vitamin szerepe a csontképző folyamatban:
  • Csontjaink folyamatos átépülésben vannak: a régi csontszövet lebomlik és új képződik helyette. Az élet korai szakaszában nagyobb mennyiségű csont képződik, mint amennyi lebomlik. Maximális csonttömegünket 25-30 éves korunkra érjük el. Ezután a csontok bomlása gyorsabbá válik, mint az új csont képződése.
• A K2-vitamin előnyösen hat a csontképző folyamatra a következő módon: a kalciumot a csontokba egy oszteokalcin nevű fehérje építi be. Az oszteokalcin K-vitamin függő fehérje. Ez azt jelenti, hogy a megfelelő működéséhez K2-vitaminra van szüksége. A K2-vitamin aktiválja az oszteokalcint, amely aktivált állapotban képes a kalciumot a csontszerkezetbe beépíteni. • A hosszú távon fennálló K-vitamin hiány kalcium vesztéshez és a csont minőségének romlásához vezet.
• Étrendünk K2-vitaminban szegény, ezért fontos gondoskodni pótlásáról. A jó hír az, hogy sosem késő tenni csontjaink egészségéért!
35 éves kor után elkezdődik a csontvesztés Az egészséges csontok fenntartásához kalcium, K2-vitamin és D-vitamin is szükséges! Az egészséges csontok fenntartásához kalcium, K2-vitamin és D-vitamin is szükséges! 30 éves korunkra érjük el csúcs csonttömegünket, azaz csontjaink ekkorra érik el legnagyobb erejüket és sűrűségüket. 30-35 éves kor után a csonttömeg lassan elkezd leépülni, mindenféle látható tünet nélkül.
A nőknél menopauza után felgyorsul a csontvesztés. A kalcium fontos, de önmagában nem elég Sokan úgy gondolják, hogy kalciumpótlással egyszerűen megelőzhető a csontritkulás. A kalcium tényleg nagyon fontos, de nem elég: Az önmagában szedett kalciumnak csak kis része jut el a csontokhoz. Ahhoz, hogy felszívódjon és hatékonyabban beépüljön a csontokba, szükség van K2- és D-vitaminra is. Az önmagában bevitt kalciumnak, - K2-vitamin nélkül, - káros mellékhatásai is lehetnek, pl. lerakódhat az erekben és érelmeszesedést okozhat. A kalcium úgy rakódik le az erek falán, mint a vízkő a csövekben. Ennek akár érszűkület vagy szívinfarktus is lehet a következménye. Ezért fontos a kalcium mellett megfelelő K2-vitamin-bevitelről is gondoskodni.
A K2-vitamin jó a csontoknak és az ereknek is. Új keletű felfedezés, hogy a K2-vitamin rendkívül fontos a kalcium hatékony csontba épüléséhez, és emellett akadályozza a kalcium érfalakon való lerakódását - mondja dr. Bors Katalin, reumatológus főorvos. - A K2-vitamin kétféle módon javítja a csontok állapotát: egyrészt fokozza az új csont képződését, másrészt akadályozza a csontbontó sejtek túlzott működését.
A három együtt hatásos. A K2-vitamin a D-vitaminnal finom összhangban végzi a feladatát. A D-vitamin segíti a kalcium felszívódását, a K2-vitamin pedig a kalciumot a "csontokhoz irányítja" és segíti beépülését a csontszerkezetbe. A csontritkulás megelőzésében a K2- és a D-vitamin egymást erősítő hatását orvosi kutatások bizonyítják.
A CalciTrio különösen ajánlott
• 35 év feletti nőknek és mindazoknak, akiknek fontos csontjaik egészsége
A készítmény alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával, amennyiben Ön várandós, szoptat, vagy véralvadást befolyásoló gyógyszert szed. Szójával szembeni érzékenység esetén nem javasolt.
  
Hatóanyagok mennyisége 2 filmtablettában-felnőttek számára ajánlott napi beviteli mennyiség %-a:
Kalcium (kalcium karbonát) 500 mg 63%
K2-vitamin (természetes K2-vitamin, MenaQ7) 45 ľg 60%
D3-vitamin 10 ľg 200%
A CalciTrio nem tartalmaz laktózt és glutént. Amennyiben Ön várandós, szoptat vagy véralvadást befolyásoló gyógyszert szed, a készítmény alkalmazása előtt konzultáljon kezelőorvosával. Szójával szembeni érzékenység esetén nem javasolt.
Ajánlott napi mennyiség: 2 filmtabletta.
Kapható 30 db-os kiszerelésben is, 1 980 Ft-ért. Kérésre teszek fel.   
 
Kérlek, csak akkor üsd le a terméket, ha komolyan gondolod a vásárlást. A kapcsolatfelvételre 2 nap, a fizetésre 5 nap van, ellenkező esetben negatív lesz az értékelésünk és a termék újra eladás tárgyát képezi.
Köszönjük és nézd meg a többi termékünket is.


Jelenlegi ára: 2 690 Ft

Az aukció vége: 2015-02-17 06:59
. CalciTrio kapszula - a csontok védelmében! - Jelenlegi ára: 2 690 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése