2015. március 31., kedd

baróméter, óra, hőmérő új - Jelenlegi ára: 1 500 Ft *

- Eladó egy eredeti dobozában lévő ÚJ ezüstmetál színű, királykék  színű számlapal rendelkező beltéri baróméter (szó szerinti fordításban időjárás állomás).
A divatos három az egyben szlogenű készülék, ami minden háztartásba jól jön.
A j á n d é k n a  k i s  k i t ű n ő !
- Tartalmaz egy multifunkcionális analóg, 1. - mutatós hőmérőt, (mérési tartomány -20 C - + 50 C az az 0 F - 120 F tehát az U. S. A. ban is használható) 2. - analóg számlap kijelzős elemes ébresztő funkciós qvarz órát és egy 3. - analóg mutatós mechanikus páratartalom mérőt.
- Divatos, modern megjelenésű ami dísze lehet a lakásnak és kitünő ajándék is lehet.
- A műszerek tökéletesen működnek, sértetlen, kifogástalan állapotban van, mivel használva soha nem volt és buborékos fóliában van a saját dobozában.
- Ívelt konzoljából kivehetőek és egyenként is saját talpukon megállnak a kis műszerek. /Így akár különböző helyeken is elhelyezhetőek ami praktikussági szempontból sem elhanyagolható.  
- Autóba, lakókocsiba, nyaralóba, kempingezéshez, utazáshoz, korházba, szsnstoriumbs, szállodába is magával viheti az ember kis  méreténél fogva.
- A konzolba tetszőleges sorrendben elhelyezhetőek, mivel mindegyik mérete ugyanakkora tehát csereszabatos.
-  Hőmérője Celziusz és Fahrenheit fokokban is megjeleníti a számlapon az aktuális pillanatnyi hőmérsékletet, így még az Amerikában is alkalmazható
 
Órája egy gomb elemmel működik, és leírását is hozzá adom.
Lásd a fotókat. /és azt ne mond, hogy nem izléses, mutatós, modern dizájnú



Jelenlegi ára: 1 500 Ft

Az aukció vége: 2015-04-20 20:33
. baróméter, óra, hőmérő új - Jelenlegi ára: 1 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése