2015. március 27., péntek

gyönyörű pakolós desigual táska új! - Jelenlegi ára: 4 999 Ft *


Ezen az aukción a képen látható desigual táska rendelhető!
Mérete:  46 * 39 * 12 (cm)
Anyaga: műbőr és vászon
A szállítás külföldről történik, 15-és 45 munkanappal kell számolni. A reális szállítási idő a tapasztalatok alapján 30 munkanap. A terméket a pénz beérkezése után rendelem meg. A termék hollétét nyomon lehet követni, így nem fordulhat elő, hogy nem érkezik meg. Amennyiben még előfordulna, teljes pénz visszafizetési garanciát vállalok. (60 munkanap után). A termék cseréjére, pénzvisszafizetésre lehetőség nincs. Kérem, 3 munkanapon belül utalja a vételárat és a megadott postaköltséget. Köszönöm
Általános szerződési feltételek külföldről , rendelésre történő termékek esetén:
Amely létrejött egyrészről a hirdető, közvetítő kereskedő (továbbiakban hirdető), másrészről vásárló, licitáló, megrendelő vagy vevő (továbbiakban vevő) között. A hirdető a termék adás-vételében a termék külföldi forgalmazójának (továbbiakban forgalmazó) megbízásából, mint közvetítő kereskedő vesz részt. A hirdető termék megrendelésében kizárólag közvetítő szerepet tölt be.
Vevő megbízza a hirdetőt, hogy nevében továbbítsa a rendelést a termék forgalmazója felé. A hirdető az aukcióban szereplő termékkel nem rendelkezik, kizárólag közvetítő kereskedői minőségben van jelen. A hirdető közvetítői szolgáltatást nyújt a forgalmazó és a vevő között. Jelen hirdetés a forgalmazó megbízásából jelent meg, amelyet a hirdető kezel és felügyel. Esetleges vámfizetés és a termék külföldről történő beszerzését, szállítását illető terhek megfizetése kizárólag a vevőt terhelik.  
Raktárkészlettel kizárólag a forgalmazó rendelkezik. A forgalmazó a megrendelt terméket közvetlenül a vevő részére szállíttatja, postázza a termékleírásban szereplő szállítási feltételekkel.   A hirdető a termék megrendelésétől, annak átvételéig szolgáltat.   A hirdető a meghirdetett termékek minőségéért, eredetiségéért és jogszabályi megfelelőségéért nem vállal kötelezettséget és felelősséget. Ezekben a kérdésekben kizárólag a forgalmazó felelős. A hirdető a megrendelt termék feladását csomagküldési szám megadásával tudja bizonyítani, amelyet a vevő részére továbbít, a weboldal linkjével mellékelve, ahol a termék nyomon követhető.  
A hirdető vállalja:
    A forgalmazó és a vevő közötti adás-vétel közvetítését
    A megrendelés továbbítását a forgalmazó felé.
Aukcióval kapcsolatos kérdések kezelését, megválaszolását.
    A termékreklamációk közvetítését a forgalmazó és a vevő között.
Esetlegesen gyári hibás termék érkezése esetén a hibás termék forgalmazójához történő visszapostázásról a 
vevőnek kell gondoskodnia, oly módon, hogy a termék feladása nyomon követhető legyen a Magyar Posta 
oldalán. A visszapostázási címet a hirdető a vevő részére megküldi.
Jelen megállapodást az aukción való részvétellel, a termékre való licitálással, megrendelésével vagy megvásárlásával a vevő elfogadja és tudomásul veszi.
     
Számlaszámom:



Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Az aukció vége: 2015-04-16 16:27
. gyönyörű pakolós desigual táska új! - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése